Tutorial: Trasfer FTP intre PC si PS3 folosind doar cablu de retea (crossover)

Multi m-ati intrebat cum se face un transfer FTP intre PC si PS3 daca nu aveti router. Ei bine, nu aveti nevoie decat de un cablu de retea normal (UTP), un capat il puneti in placa de retea a PC-ului si cealalalt capat in intrarea ethernet a PS3-ului. Inainte de a incepe tutorialul instalati blackb0x sau OpenFTP pe PS3 sau orice manager care are si FTP inclus (eu recomand blackb0x) si instalati Total Comander pe PC.

1. Mergeti la PS3 in Settings->Network Settings ->Internet Connection Settings, selectati Custom, Manual Settings,  Auto Detect, Manual
2. La IP treceti 192.168.5.2, la Subnet Mask 255.255.255.0, la Default Router 1.2.3.4 si la Primary DNS 1.2.3.4
3. Selectati apoi Automatic -> Use -> treceti la Address: 1.2.3.4 si la Port 8080 ,dati Enable, apasati X, selectati Test Connection si apoi Cancel.
4. Mergeti la PC la Local area connections, selectati Propreties  si dublu click pe Internet Protocal (Version 4) si puneti pe manual si scrieti ip-urile exact ca la PS3 doar ca la IP Adress scrieti 192.168.5.1
5. Porniti clientul de FTP de pe PS3 si Total Comander pe PC, apasati butonul URL din Total Comander si treceti IP-ul 192.168.5.2
6. Jocurile se copiaza pe hdd0/GAMEZ sau hdd0/GAMES, depinde de mangerul pe care-l folositi. Atentie, daca aveti Windows 7 dezactivati firewall-ul cat timp faceti transfer.

В данной статье мне хотелось бы коснуться такой темы, как продвижение бизнеса по услуги раскрутка сайта продвижение таких Сайт и его представительства в соцсетях Что за зверь такой Копирайтинг? Мультиязычный сайт и SEO Скорость загрузки страниц Странная штука, но мало кто из владельцев сайтов понимает, зачем нужны странички/группы в соцсетях

контекстная реклама сколько стоитреклама сайта в яндексзащита прав потребителей киев

96 Comments

 1. MameKzm says:

  Salut ! Am facut tot ce ai scris in tutorial dar tot imi da
  failed la connection , nu stiu ce sa ii fac , am verificat cablul ,
  am dat restart si la PC si la PS3 , am oprit firewall , nu mai stiu
  ce sa ii fac . Te rog spune-mi ce crezi ca ar trebuii sa ii fac
  .

 2. VladMircea says:

  salut…am si eu o intrebare….am 3.55 si vreau sa trec la 3.72…e posibil?

 3. andrei says:

  programul de FTP BlackB0x FTP 1.2, merge doar pe consolele modate? mersi mult

 4. CRISTIAN says:

  Am si eu o intrebare sper sa nu deranjez mi-am cumparat un dvd rw blu-ray pot sa trag jocuri pentru PS3 cu acest dvd rw ?

  • Sorin says:

   Nu, modarea PS3-ului nu este la fel ca la Xbox. Nu poti trage jocuri pirat cu writer-ul tau, PS3-ul nu le va citi

 5. catalin says:

  salut Sorine am o problema cu transferul FTP prin crossover dupa ce am demontat consola pt curatare si schimbare pasta termo nu mai apare ip in multiman si imi da o eroare la sfarsitul nenumaratelor setari,,error80010201”la care nu gaseste ip-ul iar la network connections imi apare ca s-a sonectat si daca introduc ip in url la total commander imi arata conectare esuata.am incercat pe xp si windows 7 si nimic.PS3 fat ,60G,modare 3.55,multumesc.

 6. am rezolvat ,uitasem o mufa scoasa says:

  am rezolvat ,uitasem o mufa scoasa .ms!

 7. Omu3D says:

  Scuzati-ma,mi sa stricat acea intrare de retea de la ps3 ,(cred ca acei pini numai ating cablu de retea ,puteri sa-mi dati o la ta metoda de a transfera daca exista ?va rog frumos

 8. Omu3D says:

  mersi,foarte tare situl!!

 9. Riper says:

  Salut Sorin
  Am o problema cu transferul. La pasul 5 când încerc sa stabilesc conexiunea îmi spune apel de conectare esuat . Banuieac ca e de la firewall care nush dacă e deschis când încerc sa apas pe use recommended settings îmi da error code 0x80070424.

 10. eueulescu says:

  dada mere bini.

 11. Duda says:

  Multumesc extraordinar de mult,metoda wireless era prea grea pt GTA V care are 17 gb..m-ai ajutat extrem de mult.Apropo nu trebuie sa descarcati blackb0x,eu am folosit MULTIMAN si merge foarte bine(Testat pe PS3 slim 320gb)

 12. Rares says:

  Imi ramane blocat total commander ul in Descarcare(Downloand),ce pot sa fac?

 13. Leo says:

  Multumesc frumos pentru tutorial foarte folositor ! :)

 14. Iustin says:

  Dupa ce transfer un fisier al unui joc in ps3,..consola ruleaza jocul fara a fi modata sau trebuie modata(EX:cu rogeror CFV) pentru a putea rula jocul?

 15. mihai says:

  unde e local area conections te rog raspnde repede ca vreau sa stiu plsssssssss

Leave a Comment

 

— required *

— required *


− 1 = 2