Tutorial: Cum sa instalezi Android 4.0 Ice Cream Sandwitch pe Samsung Galaxy S si Galaxy S2

Saptamana trecuta colegul Cristi (anonim123) a scris un articol in care ne spunea ca datorita lansarii codului sursa al noii versiuni de Android – 4.0 Ice Cream Sandwitch (ICS) – au inceput sa se lucreze la custom ROM-uri pentru portarea lui ICS pe smart phone-uri. Ei bine, iata ca primul custom ROM cu ICS si-a facut aparitia pentru Samsung Galaxy S si SII.

Ca sa puteti instala acest custom ROM trebuie sa aveti root la telefon (cautati aici pe site cum se face) si instalat ClockworkMod Recovery. De asemenea, va rog sa aveti bateria incarcata altfel, daca telefonul ramane fara baterie in timpul procesului, acesta se va brick-ui. De asemenea, faceti-va un backup la nand pentru a putea reveni la setarile initiale.

1. Descarcati custom ROM-ul cu ICS de care aveti nevoie

2. Conectati-va telefonul la PC si transferati fisierul in radacina cardului de memorie a telefonului
3. Inchideti-va telefonul
4. Deschideti telefonul in ClockworkMod Recovery tinand apasat butoanele de volum+, home si butonul de power pana telefonul se deschide si apare ecranul de la CMR
5. Folosind tastele de volum mergeti la  “wipe data/factory reset” si formatati “/data” si “/cache” de la “wipe data” si “wipe cache”. Apoi mergeti la “mount and storage” si formatati “/system”.
6. Din meniul principal mergeti la “install zip from sd card” si alegeti zip-ul pe care l-ati transferat la pasul 2 pentru a va flashui telefonul.

Daca totul a decurs cum trebuie ar trebui sa aveti instalat acum Android 4.0 ICS Alpha pe telefonul dumneavoastra.

Купить видео камеру GoPro HD HERO3 Silver Edition: цена, рейтинг 4.5, цвет серебристо-черный. Продажа видеокамер ГоПро HD HERO3 Silver Edition с доставкой по Москве и другим городам России. как вскрыть машину самому такую

spanish translated in englishразмещение баннеровvibromasseur

37 Comments

  1. bfm says:

    salut am instalat merge ok ! am o mica problema cum rezolv si eu bug`ul cu camera ? imi zice “can’t connect to the camera.”

Leave a Comment

 

— required *

— required *


6 − 6 =