Galaxy-S-II

Tutorial: Cum sa root-ezi Samsung Galaxy S2 I9100 cu Android 4.0.3

Cei de la Samsung au lansat noul update a sistemului de operare, Android 4.0.3. Baietii de la xda-developers nu au stat degeaba si au scos un tutorial de root pentru noul update, putand astfel sa va configurati telefonul cum va place.

Pentru a incepe tutorialul trebuie sa descarcati ultima varianta de Samsung Kies si sa o instalati ca sa aveti toate driverele instalate, sa descarcati Odin si acest kernel pe care sa-l dezarhivati pe PC. Si nu in ultimul rand bateria incarcata altfel puteti sa va brickuiti telefonul daca acesta se inchide in timpul procesului de flash. Acum sa incepem:

1. Deschideti Odin si apasati pe butonul PDA
2. Selectati fisierul CF-Root-xxx-vX.X.tar pe care l-ati dezarhivat in momentul in care ati descarcat kernelul
3. Inchideti telefonul si porniti-l in download mode (tineti apasat tastele power, home si volum mai mic pana cand acesta porneste)
4. Conectati telefonul la PC
5. Asigurati-va ca nu aveti bifata optiunea Re-Partion
6. Apasati Start si asteptati ca telefonul sa se flashuiasca. Dupa flash acesta se va restarta si va porni cu un kernel root-at.

Acum puteti sa va decodati telefonul sau va customizati telefonul cum doriti.

Atentie cum faceti root-ul. S-au raportat foarte multe brick-uri. Cascati ochii si instalati cum trebuie driverele!!!!!!

как взломать почту взлом почты yandex.ru подробности Программа для взлома почтовых ящиков

207 thoughts on “Tutorial: Cum sa root-ezi Samsung Galaxy S2 I9100 cu Android 4.0.3

 1. Nicu

  Aveam pe telefonul meu Samsung S2, ICS 4.03 si am descarcat JB4.1.2 oficial prin wifi.Dar telefonul s-a codat si nu-l mai pot folosi cu nici o cartela!Am gasit aplicatia GalaxSim Unlock dar telefonul nu este rootat.Cum sa procedez? Cu respect Nicu

  Reply
  1. Sorin Post author

   Ori cauti un tutorial ca sa faci root la 4.1.2 si apoi sa incerci decodarea ori iti cumperi direct un cod de deblocare de pe net

 2. pop_escu

  Multumesc, am urmat pasii si nu am intampinat nici o problema. Ar mai trebui mentionat (ca detaliu) ca dupa conectarea telefonului la PC, se asteapta instalarea/actualizarea automata a driverelor si confirmarea ca s-a efectuat cu succes.

  Reply
 3. ovidiu

  Dupa ce fac update la 4.1.2 mi se blocheaza si nu mai pot folosi cartela in Galaxy S2 . lam rootat dar tot nu am reusit sa il deblochez nici cu GalaxSim Unlock . imi cere sa platesc pt aplicatie. nu are cineva aplicatia GalaxSim Unlock Pro . nu am un card cu ce sa imi configurez sa pot sa o cupar.

  Reply
 4. para

  Salut Sorin, ai idee cumva de ce imi apare de un timp un chenar rosu, si nu-mi merge gps-ul..imi spune: “searching for GPS” si nu se mai termina. Tin sa precizez ca ca l-am rootat si derootat cu odin si n-am intampinat nici o problema. merci

  Reply
 5. para

  in jurul ecranului..e un patrat dreptunghiular si apare cand apas pe unele incoane de ex cand deschid netul sau alte aplicatii..merci mult

  Reply
  1. Sorin Post author

   Chenarul este doar in meniul GPS sau in general. Cu GPS-ul…e posibil ori sa dureze mai mult sa se conecteze la sateliti (telefonului meu i-a luat odata jumatate de ora) sau s-a dus modulul GPS din telefon.

  2. para

   Chenarul e in general, apare si dispare rapid, iar GPS-ul ce-i drept, nu am asteptat niciodata jumate de ora, dar 15 minute am asteptat si tot nu merge. Iar daca s-a dus modulul GPS din telefon, e grav? Telefonul l-am luat de pe amazon si nu am garantie. Am mai citit pe cateva forumuri si sunt mai multi care au probleme cu chenarul rosu si GPS-ul, la fel ca mine…oare daca-l rootez rezolv ceva?

 6. MrReacher

  Nu merge sa selectez fisierul CF-Root, adica cand ma duc acolo unde l-am salvat, nu apare si este dezarhivat!

  Reply
 7. razvan

  Salut. Am o nelamurire, am un s2 care a fost in vodafone, l-am dus la un service unde l-au decodat si merge si in alte retele dar cand pornesc telefonul imi apare celebrul triunghi galben, asta instamna ca telefonul este root-at ? Cum pot afla?

  Reply
 8. radu

  destul sa il resetezi la setarile din fabrica. eu am facut asta si nu mai prezinta problema ecranului rosu. specific ca am android 4

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × 3 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>