iOS-6-vs-7

Video cu iOS 7 si diferentele dintre acesta si iOS 6

iOS-6-vs-7

iOS 7 aduce cele mai multe schimbari de cand a fost lansat prima oara acest sistem de opeare in 2007 si este normal ca multa lume vorbeste despre elementele noi de deisgn.

Unii spun ca noul design este cat se poate de frumos, altora nu le place din cauza ca pare mult prea animat sau copilaros. Sunt curios totusi sa aflu si parerea voastra asa ca voi pune un video in care este prezentat iOS 7 si screen-uri cu iOS 6 si 7 pentru a vedea mai bine diferentele dintre acestea. Parerea voastra este foarte importanta.

Sharing-pane Music-app Multitasking Messages Maps Mail lock-screen-notification home-screen Folders Compass Camera Calendar Calculator Banner-and-dialer App-Store

 

7 thoughts on “Video cu iOS 7 si diferentele dintre acesta si iOS 6

  1. gelu

    Uitativa numai la pictograme,nu mai au nici un farmec si nu mai atrag deloc si busola aia e penibila fata de cealalta din ios6.are citeva functii implementate care sint binevenite,cum ar fi bara de unelete si aplicatiile se inchid acum ca si la android simplu,dar ca si aspect iconitele alea frumoase care erau inainte si tastatura sint chiar penibile.Nu stiu ce au incercat sa sa faca dar nu mai atrag deloc priivirii sint mult prea minimaliste si simple.Nu au facut decit sa “indulceasca” putin cu unele functii care da sint bine venite si le asteptam de mult,iar la urma sa iti lase un gust amar,datorita aspectului interfetei penibil de minimalista.Atrage prin dotari si te lasa rece prin aspect.Deci in loc de un sistem 100% acceptat de catre toata lumea,va fi 50-50.O sa fie un iures in rindul fanilor cu pareri pro si contra o sa vedeti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 4 = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>