Cum sa ai vieti infinite in Candy Crush Saga

Cred ca nu exista persoana care sa aibe cont de Facebook si sa nu fi auzit de Candy Crush Saga. Nu trebuie neaparat sa fi jucat vreun nivel ca sa stie despre ce e vorba (in categoria asta intru si eu), majoritatea am auzit de el din cauza invitatiilor care vin cu zecile de mii ca sa le dam prietenilor nostrii virtuali o viata.

candy_crush_saga

Bine inteles ca se pot dezactiva aceste notificari agasante cu 2 click-uri insa nu despre acest lucru este vorba in acest articol. Acest articol este destinat persoanelor care au ajuns sa cada prada acestui joc care cica ar fi addictive.

Bun. Deci pentru cei care nu stiu care e treaba cu Candy Crush dar vor sa inceapa de la incepu jucatorul primeste 5 vieti. Dupa fiecare nivel in care jucatorul nu-si indeplineste obiectivele acesta pierde cate o viata. Dupa ce se termina cele 5 vieti jucatorul este obligat sa astepte 30 de minute pentru a primi o noua viata, sa dea invitatie sau sa cumpere una.

Ei bine, ca sa nu mai asteptati 30 de minute, indiferent daca joci jocul din Facebook, de pe Android sau iOS solutia este aceasi: da timpul inainte. Adica te duci frumos in setarile orei ale PC-ului, telefonului sau tabletei si dai timpul inainte cu juma de ora. Sau o ora. Sau o zi. Dupa cum vrei.

Pentru ca cei de King.com nu sunt in stare sa faca un server care sa tina cont de timpul pe care un user trebuie sa-l astepte, desi au incasari de aproximativ 3 milioane de dolari pe zi, aceasta solutie este valabila pentru orice jucator de Candy Crush Saga.

Daca acest tutorial ti-a fost de ajutor distribuie-l pe Facebook! Poate le va fi de ajutor si prietenilor tai!

7 Comments

  1. Calin says:

    Da, adevarat. Dar daca dai ceasul in apoi trebuie sa astepti atat cat ai dat inainte.

  2. Ion cristiana says:

    Vieți neliminarea

  3. Ion cristiana says:

    5

Leave a Comment

 

— required *

— required *


8 + = 9